Thursday, April 12, 2012

App review: Temple Run

Avui vull parlar d'un joc que s'ha posat molt de moda últimament, i que em vaig descarregar fa algunes setmanes: Temple Run.
Es tracta d'una aplicació gratuïta per a iPhone, iPod Touch i iPad desenvolupada per Imangi Studios, LLC. El joc consisteix en córrer fugint d'un temple d'on has furtat un ídol, perquè uns micos endimoniats et perseguiran i et voldran menjar. En la teua fugida recorreràs uns camins delimitats en tres escenaris diferents (per no avorrir-te), que es van generant (i esborrant) aleatòriament de manera automàtica durant el joc. Això és molt interessant, perquè així t'assegures de no fer mai el mateix recorregut, cosa que fa que no et canses de jugar-hi. A més, quan perds comences des del principi, i no seria divertit haver de repetir el mateix camí una vegada i una altra.
L'ídol en qüestió
Perquè realment, una de les coses que fan aquest joc tan interessant des del punt de vista del jugador és que és tan addictiu que quan mors tens més ganes de tornar a jugar que frustració per haver perdut. L'altra és el seu dinamisme. Inevitablement, el realisme amb què veus un avatar corrent fa que tu també en tingues ganes. Els desenvolupadors han sabut explotar açò molt bé, la veritat.
A més, per fer el joc més emocionant, hi ha diversos obstacles que has d'anar superant, com arbres en mig del pas, forats, tanques i cordons de foc. Per evitar-los, hauràs de botar o passar per baix d'ells.
Per acabar-ho d'adobar, la velocitat de la fugida va augmentant gradualment, i cada vegada hi ha més accidents.
Però aquest joc no tracta només de fugir i sobreviure, també has d'anar recollint monedes. Monedes amb les que podràs comprar "power-ups" que t'ajudaran en la carrera, diferents avatars per què et pugues identificar plenament amb el personatge i fons de pantalla per personalitzar el teu iPhone.
A més a més, aquest joc és compatible amb Game Center i hi ha molts "objectius" que acomplir i rècords bestials que intentaràs batre.

No comments:

Post a Comment